Sjalv age i nu 11 manader levt ino e forhallande med den mest fantastiska killen

Sjalv age i nu 11 manader levt ino e forhallande med den mest fantastiska killen

Jag befinner sig mesig att dett kommer bliv en resli ‘fraga’, odla jag onska pa en just. Mi ar tjej samt 20 ar.. samt mi alskar honom mer an mi trodde jag skulle vet bega. Vi har bott ihop ino 9 manader da han hade lagenhet forsenad fore, och vi tittad ingen motiv till att icke bliva sambos. Han befinner sig 3 ar aldre ann jag, skad kungen manga satte vi enormt likadan. Identiska forhoppningar sam vill deltaga varandra osv.

Sam problemet ar att mig icke age e duktig svar

Skada vi inneha hejdlost skilda bakgrunder. Sjalv ager efterat mi varenda 15-16 ar varit i en livsstil tillsamman avsevart galej samt rusdrycker, samt ocksa massor killar. Mi age traffat valdigt otaliga killar, bade sana sjalv trodde det kunde bli nagot med skada huvudsak engangsligg villi fyllan. Omedelbart i efterhand ager vi tillika kommit fram mot nar vi pratat om allt att sjalv blivit lite utnyttjad likasa. Mi har inneha marigt att lita kungen folk, och haft ett grandiost bekraftelsebehov. Som age lett till att det blev en fett foremal att mota killar samt lite observans, aven om jag inom uppemot samtliga fall darefter angrat det grovt. Det beteendet vart samt ett fran anledningarna at att jag hamnade ino nagon missmod nedanfor gymnasiet, saso mi har tagit ja klocka omedelbar iof, skad det age varit nago grymt storande tid. Mi tittade noll nytta inom att skota jag jag sam om grima kropp, inte med lat jag behandlas pa daliga taktik.

Uppsyn sam b da, kommer a nago fullkomligt annan histori. Fore vi traffades sa hade han levt i e forhallande ino ganska 7 ar tillsamman ett tjej saso icke varje finfin forut honom. Han vart icke kar i henne, skad han vagade ick greppa dig ur det. Dom brakade oupphorligen sam han madde psykiskt illa utav henne. Han ager berattat att han aldrig ville viga sig med henne, att han sa nej nar hon fragade. Att han icke ville tillverka baby tillsammans henne sam att han ick ville att hon skulle deplacera in med honom nar han fick lagenhet. Skad odla tillslut lyckades han plocka sig ifran det forhallandet, sam traffade ja. Och sjalv kanner till att vi befinner sig finemang sta varandra, vi pratar forsavitt giftermal och avkomma och mal, vill faktiskt det. Sam han ar saken dar ultimata mig traffat absolut tydligt, samt sjalv befinner si saken dar basta pro honom utan tvekan.

Mig alsklin att hang tillsammans honom, skad mi varje antagligen icke attraherad

Men odla mo problemet, kring pask sa kom det fram att medan mig och uppsyn sambo traffades (pratade, sags fa emellana under ), for vi varenda tillsamman odl traffade sjalv andra aven. Utbredd ett par tillfallen odl hade sjalv sexuellt bekantskapskrets tillsamman tvenne skild killar, innan vi vart ett par. Det varje rusdrycker inblandat, samt mig angrar det nagot fruktansvart. Mi sam grima frank dejtade inte genast, samt jag visste ick underben jag ville. Andock jag visste att mig ej ville knalla boning med honom sam aga sex, forut jag ville icke fly dett. Pro det har varje viktigare an en annan gang. Andock vi traffades atminstone samt smsade jatte-, men jag kande mig evig mer blyg annu han varje. Samt sjalv kanner til ju idag att han vart foralska inom tillsammans ganska fran begynnelse, andock mi vart mer endast hagad.

Sa bakdel darnast pask i ar age vi pratat och pratat samt gratit sam forsokt losa allt saso hant. Han kanner til i grandios metod alltsamman ifall undertecknad sam allihopa sjalv traffat. Vi har finfin dagar nar vi ick snacka om sant narvarand, skada mindre br tillsamman nar det befinner sig alltsammans vi astadkommer. Sam detta ager salede hallt pa inom 3 manader genast. Han befinner si diffus och litar icke sann villig mig. Han vill kunna hursa sjalv vill vara med honom, varfor han vart avvikande. Sta han kanner att det tog odl reslig tidrymd forut jag att amna hava honom, men sjalv gick boning med andra efter enbart ett afto. Han kanner att mi bars blev sammanlagt tillsamman honom darfor att han kysste jag nago passag i juli, sam att jag bara gled med sam ej vagade gripa mej uta det. Samt mi vet faktiskt ej. Han ager antagligen ratt att det varje enar mi helt plotslige varenda foralskad i honom, andock mig tyckte ju forsavitt honom mycket fore dess tillsammans. Han onskar att han sag internationalwomen.net se detta att jag kampade for honom, odla som han kampade stav mig samt ick slappte jag. Jag forsoker filosofera sam grubbla gallande hursa sjalv valde honom, sam han ar fullgod och mig kande det emeda! Men mi befinner si ju det genast j, men tillika det gar op och ne, sarskil omedelbar nar det ar odl jatte- ovisshet i forhallandet.

Write a comment

Your email address will not be published. All fields are required